PROFESYONEL SEO HİZMETİ

Web sitenizi arama motorlarında üst sıralarda görmek için profesyonel SEO hizmeti alın. Rakiplerinizin her zaman bir adım önünde olun.

SEO Hizmeti


  • SEO yani arama motoru optimizasyonu web sitenizin arama motorlarında üst sıralara çıkması için yapılan optimizasyon işlemidir.
  • Dijital pazarlamanın en önemli aracıdır.
  • Amaç arama motorlarında (Google,yandex,bing vb.) üst sıralara çıkarak web sitenizdeki ziyaretçi sayısını arttırmak trafiği çoğaltmaktır.
  • Marka bilinirliğinizi ve satışlarınızı arttırmak için hemen teklif alın.
  • Hepsi ve daha fazlası için iletişime geçin.

Keşif ve Planlama

Sitenizin yapısı, anahtar kelimeleriniz, sıralamalarınız ve içeriklerin analizi gerçekleştirilir.

Analiz

İhtiyaçların ve yapılması gereken düzenlemelerin belirlenerek, eylem planı geliştirilmesi.

Uygulama

Site içi değişikliklerin uygulanması ve otoriter sayfalardan organik bağlantılar oluşturulması.

Yönetim

Aylık SEO raporları ile şeffaf proje yönetimi sağlarken, zaman çizelgesine bağlı, Sürdürülebilir Seo Süreçleri.Organik sonuçlarda daha iyisi mümkün!

SEO NEDİR ? 

SEO, ilgili anahtar kelimelerle arama motorlarında(Google,yandex,bing vb.) daha üst sıralarda yer almayı ve web siteniz için max. trafiği sağlamak amacıyla yapılan çalışmalardır. SEO çalışmaları ise bu bağlamda web sitelerini tüm yönleriyle arama motorlarına uyumlu hale getirerek ziyaretçilerine daha kolay ve hızlı ulaşabilecekleri bir hal almasını sağlamaktadır. Bu yönüyle SEO, web sitelerinin daha anlaşılır, kolay kullanıma sahip ve gelen ziyaretçi trafiğini max. çıkarıp, etkileşimini arttırır.

SEO İÇİN NELER YAPIYORUZ ?

Anahtar kelime analizi: Sektöre göre uygun anahtar kelime analizi hedef kitleye uygun aranma hacmi yüksek kelimelere odaklanılarak yapılır. Belirlenen anahtar kelimeler doğrultusunda site içerikleri optimize edilir, URL yapıları güncellenir.

Rakip analizi: Sektördeki rakiplerinizi inceleyerek, belli bir dönem içerisinde organik trafiğinizde büyüme, organik trafiğin ciroya olumlu yansıması ve doğru anahtar kelimelerde arama sonuçlarındaki görünürlük hedeflenir.

Sektörel Analiz: Rakip analizi doğrultusunda sektörün rekabet oranı incelenir ve hedefler bu doğrultuda belirlenir.

SEO FİYATLARI

Seo fiyatları 2022 yılında farklılıklar göstermektedir. Fiyatlar sitenizin yaşı, içeriği, sahip olduğu backlinkler, seo yapılmak istenen anahtar kelimelerin arama hacmi ve rekabet düzeyi ile doğru orantılıdır.  Arama motorlarında istediğiniz kelimelerde görünür olabilmek için hiç bir zaman pes etmemeniz gerektiğini unutmamalısınız.. Seo'da doğru hamleler ile 1. sayfaya kısa bir sürede ulaşabilirsiniz. Seo fiyatlarımız için hemem teklif alın.